DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184
Назва: ХРОНІЧНІ ЗЛИПЛИВІ САЛЬПІНГІТИ У КОРІВ МОЛОЧНИХ ПОРІД
Автори: Попова І. М., .Горобей О. М., Сідашова С. О.
Теми: хронічні сальпінгіти, корови молочних порід, гінекологічні хвороби лактуючих корів
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.2.09:618.12-002 Попова І. М., .Горобей О. М., Сідашова С. О. Хронічні злипливі сальпінгіти у корів молочних порід. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 2023. С. 313-317.
Короткий огляд (реферат): Гінекологічні хвороби лактуючих корів в умовах промислового скотарства мають значне поширення і багатосторонній негативний вплив як безпосередньо зменшуючи фертильність самиць, так і опосередковано, суттєво знижуючи рентабельність підприємств за рахунок вибуття неплідних тварин. В умовах високої концентрації поголів'я за безприв'язного утримання практично за всіх гінекологічних патологій можливо простежити вплив гінетальних вірусно-бактерійних інфекцій різної етіології та асоційованої форми, що суттєво ускладнює як діагностику, так і добір адекватної терапії. Метою нашого дослідження було визначення поширеності хронічних злипливих сальпінгітів in vivo серед різних груп високопродуктивних корів молочних порід.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4184
Розташовується у зібраннях:Попова Ірина Михайлівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Попова І.М..pdf871,95 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.