DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4183
Назва: ВАКЦИНОЛОГІЯ У ВЕТЕРИНАРНІЙ МЕДИЦИНІ: ДОСВІД ВИКЛАДАННЯ
Автори: Панікар І. І., Северин Р. В., Гарагуля Г. І., Баско С. О.
Теми: ветеринарна вакцинологія, досвід викладання, ветеринарні вакцини
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 616.9:615.371 Панікар І. І., Северин Р. В., Гарагуля Г. І., Баско С. О. Вакцинологія у ветеринарній медицині: досвід викладання. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 2023. С. 309-313.
Короткий огляд (реферат): Вакцини є одним із найбільших успіхів сучасної медицини, а вакцинація – одним із найдосконаліших біотехнологічних методів, що дозволяє захистити здоров'я людини і тварин від різних інфекційних захворювань. Поява нових мікроорганізмів та еволюція старих становлять загрозу як для тварин, так і для здоров’я людини в сучасних умовах зміни клімату та глобалізації тваринництва. Тому розробка нових вакцин є важливим завданням вакцинології. Ветеринарні вакцини мали та продовжують мати великий вплив не лише на здоров’я та виробництво тварин, але й на здоров’я людей через збільшення запасів безпечних продуктів харчування та запобігання передачі інфекційних захворювань від тварини до людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4183
Розташовується у зібраннях:Панікар Ігор Ігорович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Панікар І..pdf899,52 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.