DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4175
Назва: ЕФЕКТИВНІСТЬ КОМПЛЕКСНОЇ ТЕРАПІЇ ПРИ ЕНДОМЕТРИТАХ У СВИНОМАТОК В УМОВАХ ПРИВАТНОГО СЕКТОРУ
Автори: Розум Є. Є., Морозов М. Г.
Теми: комплексна терапія, ендометрити у свиноматок, приватний сектор, розлади відтворної функції
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.4.09:618.14-002 Розум Є. Є., Морозов М. Г. Ефективність комплексної терапії при ендометритах у свиноматок в умовах приватного сектору. Актуальні аспекти розвитку ветеринарної медицини в умовах євроінтеграції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. Одеса, 2023. С. 187-191.
Короткий огляд (реферат): Суттєві збитки свинарству наносять захворювання, які обумовлюють розлади відтворної функції свиноматок, питома вага яких значно зростає. Особливо зростає відсоток незаразної патології органів статевої системи. Серед патології, яка найчастіше реєструється у свиноматок, найбільша питома вага припадає на порушення функції органів статевої системи та молочної залози, яка коливається в межах 21-26%, але перебіг їх часто є субклінічним. Метою роботи було вивчити ефективність комплексної терапії при гострому післяродовому ендометриті у свиноматок в умовах приватного сектору.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4175
Розташовується у зібраннях:Розум Євген Євгенович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Розум, Морозов.pdf843,8 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.