DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4095
Назва: Управління відтворенням стада сільськогосподарських тварин: монографічне дослідження
Автори: Хомут І.С., Чігірьов В.О., Лівінський А.І., Ткаченко І.Є.
Теми: управління, відтворення стада, сільськогосподарські тварини, тваринництво, зооінженерія
Дата публікації: 2019
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.082:591.16 Хомут І.С., Чігірьов В.О., Лівінський А.І., Ткаченко І.Є. Управління відтворенням стада сільськогосподарських тварин: монографічне дослідження. Одеса: ТЕС, 2019. 300 с.
Короткий огляд (реферат): У монографії викладено матеріали відносно теоретичного і практичного розуміння відтворення стад домашніх тварин як однієї із найбільш складних проблем в усіх галузях тваринництва у зв’язку із самою її біологічною сутністю та складністю, багатогранністю. Система, що може відтворюватися - стадо, згідно сформованої концепції, визначається центральною ланкою технології виробництва продукції тваринництва. Тому його відтворення вважається однією із функцій не тільки репродукції, але і якісного удосконалення за рахунок введення тварин із більш високим генетичним потенціалом продуктивності. Мета монографічного дослідження полягає у використанні методологічних основ (підходів) наукового узагальнення власних напрацювань та світових авторів за темою наукових досліджень, рішень та проблем відтворювання, базуючись на особливостях видів. Спрямоване та кероване (кориговане) вирощування маточного поголів’я: теличок, свинок, ярок, кобилок із використанням цілеспрямованої системи забезпечує формування тварин бажаного типу в молочному та м’ясному скотарстві, свинарстві, вівчарстві, конярстві. Монографія розрахована на спеціалістів зооінженерного профілю, науковців, викладачів вищих аграрних навчальних закладів та студентів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4095
ISBN: 978-617-7711-44-4
Розташовується у зібраннях:МОНОГРАФІЇ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зміст.pdf3,02 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Обкладинка.bmp11,52 MBBMPПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.