DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4058
Назва: ЕКСПОРТ ЗЕРНА З УКРАЇНИ: ДО І ПІСЛЯ
Автори: Підопригора М. С., Шабатура Т. С.
Теми: експорт зерна, Україна, продовольча безпека держави, війна, посуха
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Підопригора М. С., Шабатура Т. С. Експорт зерна з України: до і після. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 274-276.
Короткий огляд (реферат): Вирощування зернових культур формує особливу галузь сільського господарства, яка у свою чергу окреслює в сучасних умовах рівень розвитку аграрного сектору економіки України. Зерну належить пріоритетне місце у структурі базової сільськогосподарської продукції, що визначає продовольчу безпеку держави та гарантує її необхідний рівень. Український аграрний ринок забезпечує зерном не лише 40-мільйонну Україну, а й ще 190 країн світу, при цьому залишається тенденція до зростання обсягів виробництва. Серед інших Україна вирізняється потужним потенціалом задля збільшення виробництва, якому сприятиме динамічно зростаючий попит на світових ринках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4058
Розташовується у зібраннях:Шабатура Тетяна Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Експорт зерна.pdf554,26 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.