DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4056
Назва: ХАРАКТЕРНІ РИСИ ДІЛОВОГО ПРОТОКОЛУ ТА ВЕДЕННЯ ДИПЛОМАТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ УКРАЇНИ
Автори: Левіна-Костюк М. О.
Теми: діловий протокол, ведення дипломатичної діяльності, Україна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Левіна-Костюк М. О. Характерні риси ділового протоколу та ведення дипломатичної діяльності України. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 264-267.
Короткий огляд (реферат): В умовах воєнного часу дипломатична діяльність є одним з пріоритетних інструментів для забезпечення економічної стабілізації за рахунок поглиблення співпраці на міжнародній арені. Дипломатична служба України забезпечує формування та реалізацію зовнішньої політики держави, в тому числі і в галузі економіки, та забезпечує ефективне управління нею. В цьому аспекті обрана тема набуває значної актуальності. Метою статті є виділення та дослідження характерних рис ділового протоколу та ведення дипломатичної діяльності в Україні задля визначення напрямів розвитку економічної діяльності на засадах поглиблення зовнішньої співпраці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4056
Розташовується у зібраннях:Левіна-Костюк Марія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Левіна-Костюк М..pdf730,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.