DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4053
Назва: ЕКОЛОГІЧНИЙ РИЗИК ІННОВАЦІЙ
Автори: Шевченко А. А., Синельник О. А.
Теми: екологічний ризик, інновації, негативний вплив на довкілля
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Шевченко А. А., Синельник О. А. Екологічний ризик інновацій. Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 222-225.
Короткий огляд (реферат): Останніми десятиріччями у світовій економіці повністю змінюються фактори, що сприяють економічному зростанню в країні. Ми погоджуємось з думкою багатьох вчених, що в сучасних мінливих кризових умовах господарювання перше місце посідають інновації. Аналіз економічного розвитку провідних країн світу довів це. Так, за даними Лондонського економічного інституту, в економічно розвинених країнах частка інноваційних факторів у прирості ВВП становить 70% і більше [1]. Будь-які інновації, їхнє втілення у технології, виробництво продукції та послуг допомагають підвищити рівень конкурентоспроможності як окремих підприємств, так і держави в цілому, а також і на міжнародному рівні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4053
Розташовується у зібраннях:Шевченко (Нікіфорчук) Аліса Анатоліївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Екологічний ризик інновацій.pdf767,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.