DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4029
Назва: ПРАВОВІ АСПЕКТИ ЗЕМЛЕУСТРОЮ В УМОВАХ ВІДНОВЛЕННЯ ТЕРИТОРІЙ
Автори: Юрченко К.А., Смоленська Л. І.
Теми: правові аспекти, землеустрій, відновлення територій, охорона довкілля
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 332.3:349.414 Юрченко К.А., Смоленська Л. І. Правові аспекти землеустрою в умовах відновлення територій. Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15-16 червня 2022 р.) / ОДАУ, Факультет геодезії, землеустрою та агроінженерії. Одеса, 2022. С. 142-145.
Короткий огляд (реферат): Влада України, за умови наявності воєнного стану, намагається створити належні умови для власників (володільців) земельних ділянок, аграріїв і всіх працівників даної сфери. Внесення законодавчих змін і швидке впорядкування земельних відносин є досить актуальною проблемою на сьогодні. Законодавчий орган в свою чергу під час написання і внесення змін до чинних нормативно правових-актів повинен слідкувати за відсутністю правових колізій і якістю прийнятого закону. Охорона довкілля, збереження рослинного та тваринного світу, а також поступове відновлення земель є актуальною проблемою на сьогодні. Землі, на яких відбувались бойові дії або влучання по промисловим хімічним вузлам поблизу лісів і засаджених полів, будуть відновлюватись роками і на сьогодні потребують створення цілеспрямованих активних соціально-економічних та екологічних заходів, які безпосередньо розпочинаються з правової бази. Держава має створити нормативно-правову основу регулювання землеустрою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4029
Розташовується у зібраннях:Смоленська Лідія Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Правові аспекти землеустрою.pdf852,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.