DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4021
Назва: ПРОБЛЕМИ ЗАПРОВАДЖЕННЯ 3D КАДАСТРУ В УКРАЇНІ
Автори: Степанова В. О., Смоленська Л. І.
Теми: земельний кадастр, 3D кадастр, проблеми запровадження, Україна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 332.33:528.4(477) Степанова В. О., Смоленська Л. І. Проблеми запровадження 3D кадастру в Україні. Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15-16 червня 2022 р.) / ОДАУ, Факультет геодезії, землеустрою та агроінженерії. Одеса, 2022. С. 104-108.
Короткий огляд (реферат): В будь які часи об’єкти нерухомості не могли існувати без належного рівня та системи їх реєстрації, особливо це стосується земельних ділянок та прав на них. Якщо раніше земельні ділянки вручну відображались на картографічних матеріалах і мали досить консервативний характер, адже для внесення змін, що відбулися на місцевості потребувало досить значних зусиль, часу та коштів, то в 21 сторіччі, з розвитком науково-технічного прогресу процедура реєстрації та внесення змін до земельного кадастру дозволяє більш продуктивно проводити моніторинг їх стану та вносити корективи до системи. Проте, прогрес не стоїть на місці. Якщо розглядати зміни в розрізі земельного кадастру, то сучасні геоінформаційні (далі – ГІС) технології пропонують запровадження системи, що відображає земельну ділянку в тривимірному просторі, що отримало назву – 3D кадастр.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4021
Розташовується у зібраннях:Смоленська Лідія Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Степанова В., Смоленська Л..pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.