DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4016
Назва: ПЕРЕДУМОВИ ВИКОРИСТАННЯ ГІС ЯК БАЗИСУ АГРОШЕРИНГУ В СИСТЕМІ РОЗВИТКУ ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД
Автори: Брошков М. М., Булишева Д. В.
Теми: використання ГІС, Агрошеринг, розвиток територіальних громад, цифрове картографування
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 528.8:631.1:330.341.2:332.12 Брошков М. М., Булишева Д. В. Передумови використання ГІС як базису Агрошерингу в системі розвитку територіальних громад. Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 15-16 червня 2022 р.) / ОДАУ, Факультет геодезії, землеустрою та агроінженерії. Одеса, 2022. С. 45-48.
Короткий огляд (реферат): Актуальність впровадження ГІС в якості основи Агрошерингу є беззаперечною, адже в системі спільного споживання благ, природних ресурсів, матеріально-технічної бази та інтелектуального капіталу в процесі взаємодії вищої освіти, бізнесу та науки аграрного сектору [3], необхідна платформа, яка забезпечуватиме відображення місцеположення об`єктів спільного споживання в режимі реального часу та їх характеристик. Метою дослідження стало визначення особливостей використання ГІС-технології в процесі взаємодії вищої освіти, бізнесу та науки аграрного сектору в системі Агрошерингу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4016
Розташовується у зібраннях:Брошков Михайло Михайлович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Брошков М., Булишева Д..pdf851,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.