DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4009
Назва: ПОШИРЕННЯ, ДІАГНОСТИКА ТА ЛІКУВАННЯ КОТІВ ЗА ХРОНІЧНОЇ НИРКОВОЇ НЕДОСТАТНОСТІ
Автори: Чуфарлічева А. П., Улизько С. І.
Теми: діагностика та лікування, коти, хронічна ниркова недостатність, порушення функції нирок
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.8.09:616.61-008.6 Чуфарлічева А. П., Улизько С. І. Поширення, діагностика та лікування котів за хронічної ниркової недостатності. Сучасні проблеми ветеринарної медицини за хірургічної та акушерської патологій: мат-ли Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (м. Одеса, 7 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 79-80.
Короткий огляд (реферат): Хронічна ниркова недостатність – це патологічні зміни в нирках, які призводять до глибокого порушення функції нирок, які мають незворотній характер і схильні до прогресування. Але, якщо вдається виявити її на початку розвитку і вчасно почати лікування, тварина може тривало жити і мати непогане самопочуття. Мета лікування полягає у збереженні кількості працюючих нефронів, покращенні якості життя тварини, очищенні організму від продуктів життєдіяльності організму (дезінтоксикації), підтримці інших органів та систем, робота яких може погіршуватись при накопиченні токсинів в організмі тварини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4009
Розташовується у зібраннях:Улизько Сергій Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Улизько.pdf378,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.