DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4000
Назва: ПЕРЕЛОМИ КІСТОК У КОТІВ ЇХ КЛАСИФІКАЦЯ ТА ЛІКУВАННЯ
Автори: Морозов М. Г., Розум Є. Є., Цісельська І. М.
Теми: переломи кісток, класифікаця, коти, лікування
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.09 Морозов М. Г., Розум Є. Є., Цісельська І. М. Переломи кісток у котів їх класифікаця та лікування. Сучасні проблеми ветеринарної медицини за хірургічної та акушерської патологій: мат-ли Всеукр наук-практ інтернет-конф. (м. Одеса, 7 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 41-42.
Короткий огляд (реферат): Незважаючи на велику кількість і різноманітність методів лікування, проблема що до прискорення лікування травм опорно-рухового апарату у дрібних тварин стояла і стоїть дуже гостро. Насамперед це пов’язано із особливостями поведінки тварин. До того ж складність у діагностиці даних захворювань, труднощі пов’язані з іммобілізацією кінцівок та обмеженням рухливості тварин на період лікування та періоду відновлення мають значну важливість. Особливо це стосується переломів кісток, що пов’язано із тривалим періодом відновлення після травмування, особливостями регенерації кісткової тканини, що може викликати утворення хибних суглобів на місці перелому і таке інше. Метою роботи з’ясувати розповсюдження і встановити етіологію переломів кісток у котів, вивчити ефективність лікування переломів кісток у котів при використанні стимулюючих засобів в умовах міста Одеси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4000
Розташовується у зібраннях:Морозов Микола Георгійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Морозов М..pdf361,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.