DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3998
Назва: АНАЛІЗ ЗАХВОРЮВАНОСТІ ЕКЗОТИЧНИХ ПТАХІВ НА ЕЙМЕРІОЗ В УМОВАХ ОДЕСИ
Автори: Коренєва Ж. Б., Овчаренко Г. В., Мацепань І. П., Печерська В. А.
Теми: захворюваність, екзотичні птахи, еймеріоз, Одеса
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 619:616 Коренєва Ж. Б., Овчаренко Г. В., Мацепань І. П., Печерська В. А. Аналіз захворюваності екзотичних птахів на еймеріоз в умовах Одеси. Сучасні проблеми ветеринарної медицини за хірургічної та акушерської патологій: мат-ли Всеукр наук-практ інтернет-конф. (м. Одеса, 7 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 32-34.
Короткий огляд (реферат): За даними орнітологів, в Україні нараховується майже 436 видів птахів. Серед такої чисельності птахів, в нашому місті, ми зустрічаємо як добре знайомих нам птахів міста та морського узбережжя (шпаків, голубів, чайок, горобців, граків, ворон, синичок), так і досить екзотичних птахів які прилітають до нас на нетривалий період, мігруючи до своїх місць зимівлі, а деякі види птахів завозяться в Україну для утримання в зоопарках або подальшого розведення. Сьогодні, в умовах нашого міста, багато людей утримують у міських квартирах різних птахів; більшість з них купують екзотичних птахів (папуг, канарок) в зоомагазинах, а деякі підбирають диких птахів на вулиці, в парках, на морському узбережжі (голубів, горобців, ворон, чайок, шпаків та ін.). Як в природніх умовах, так і в умовах домашнього утримання птахи можуть хворіти на заразні та незаразні хвороби. Мета роботи: провести аналіз захворюваності екзотичних птахів на еймеріоз в умовах міста Одеси.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3998
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коренєва Ж..pdf559,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.