DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3996
Назва: ДІАГНОСТИКА, ЛІКУВАННЯ ТА ПРОФІЛАКТИКА ПАНКРЕАТИТІВ У КОТІВ ТА СОБАК
Автори: Дубін Р. А., Дзендзелюк М. О.
Теми: діагностика, лікування, профілактика, панкреатити, коти, собаки
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 619: 616:636.7 Дубін Р. А., Дзендзелюк М. О. Діагностика, лікування та профілактика панкреатитів у котів та собак. Сучасні проблеми ветеринарної медицини за хірургічної та акушерської патологій: мат-ли Всеукр наук-практ інтернет-конф. (м. Одеса, 7 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 25-28.
Короткий огляд (реферат): Однією з головних проблем є статева поведінка тварини, і якщо на неї не звертати увагу або вирішувати цю проблему некваліфіковано за допомогою хімічних чи гормональних препаратів, то це може призвести до збою гормонального балансу та виникнення захворювань. Так у кобелів таким захворюванням є простатит. Він проявляється у різному віці, різними формами та різною силою перебігу. Метою роботи наших досліджень було є теоретичне дослідження панкреатиту, підвищення ефективності та розробки перспективних методів діагностики, схем лікування та проведення профілактики в умовах ветеринарної клініки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3996
Розташовується у зібраннях:Дубін Руслан Анатолійович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дубін Р., Дзендзелюк М..pdf788,1 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.