DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3972
Назва: ВИКОРИСТАННЯ ПРИРОДНОЇ КОРМОВОЇ БАЗИ ТА ПІДВИЩЕННЯ РЕНТАБЕЛЬНОСТІ ЗА РАХУНОК ВИРОЩУВАННЯ КОРОПА В ПОЛІКУЛЬТУРІ
Автори: Левунець А. Ю., Найдіч О. В., Кірович Н. О., Ясько В. М.
Теми: риба, полікультура, райдужної форелі
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 639.215.2.04 Левунець А. Ю., Найдіч О. В., Кірович Н. О., Ясько В. М. Використання природної кормової бази та підвищення рентабельності за рахунок вирощування коропа в полікультурі. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С.52-55.
Короткий огляд (реферат): Полікультура – це порівняно нова система ведення господарства, що дає змогу за рахунок максимального використання біологічних ніш водойми одержати більшу кількість рибної продукції у порівнянні з продукцією яка отримана при вирощуванні коропа. Спільне вирощування кількох видів риб, які розрізняються за об’єктами живлення – один із дієвих засобів підвищення рибопродуктивності ставків, зниження собівартості продукції і підвищення продуктивності праці. Метою роботи є підвищення рівня натуральної рибопродуктивності коропа при вирощуванні його в полікультурі та раціональне використання водних ресурсів в господарстві.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3972
Розташовується у зібраннях:Найдіч Ольга Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Найдіч О..pdf848,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.