DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3971
Назва: РІСТ І РОЗВИТОК ЯГНЯТ 1 І 2 ПОКОЛІННЯ М'ЯСОСАЛЬНОГО НАПРЯМУ ПРОДУКТИВНОСТІ
Автори: Кірович Н. О., Слюсаренко І. С., Рудик А. О.
Теми: вівці, жива маса, порода, ягнята, баранчики, ярки, статі тіла
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК:6.36.39.061 Кірович Н. О., Слюсаренко І. С., Рудик А. О. Ріст і розвиток ягнят 1 і 2 покоління м'ясосального напряму продуктивності. Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С.46-48.
Короткий огляд (реферат): Представлено результати вивчення розвитку новонароджених ягнят, отриманих від вівматок першого та другого покоління (ЦхГ) з використання баранів-плідників гісарської породи. Встановлено, що ягнята народжувалися здоровими, життєздатними, з добре розвиненим вовняним покривом. Обидва покоління дали крупне потомство як серед баранців, так і серед ярок, особливо це помітно на ягнятах, народжених у числі одинців. У двійнят тенденцію до переваги за живою масою зберігали потомки другого покоління.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3971
Розташовується у зібраннях:Кірович Наталія Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кірович Н.О..pdf603,07 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.