DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3965
Назва: ОЦІНКА РОБОЧИХ ЯКОСТЕЙ СОБАК МИСЛИВСЬКИХ ПОРІД В УМОВАХ ТОВ «ОДЕСЬКЕ ПРИРОДООХОРОННЕ СЕРВІСНО-ВИРОБНИЧЕ ПІДПРИЄМСТВО «РІДНА ПРИРОДА» РОЗДІЛЬНЯНСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ»
Автори: Васильчишин Т. Т., Косенко С.Ю.
Теми: полювання, іспити, мисливські породи, норні собаки, лягаві собаки, чуття, пошук, слухняність
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.7.046(477.74) Васильчишин Т. Т., Косенко С.Ю. Оцінка робочих якостей собак мисливських порід в умовах ТОВ «Одеське природоохоронне сервісно-виробниче підприємство «Рідна природа» Роздільнянського району Одеської області». Сучасні підходи гарантування безпечності та якості продуктів тваринництва: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. НПП та молодих науковців (Одеса, 06-07 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2022. С.12-14.
Короткий огляд (реферат): Досліджували робочі якості норних, лягавих та гончих собак, які використовувались при полюванні в умовах ТОВ "Одеське природоохоронне сервісно-виробниче підприємство "Рідна природа" Роздільнянського району Одеської області". Встановлено, що серед собак норних порід такси мають більш високий бал за чуття і пошук, голос та слухняність, тоді як ягдтер'єри переважають за сміливістю, злостивістю та правильністю хваток, в'язкістю та спритністю в роботі зі звіром. Серед лягавих собак мають кращі показники по чуттю, наполегливості та стійкості до пострілу мають ірландські сетери, а курцхаари переважать за якістю пошуку, подачі та слухняності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3965
Розташовується у зібраннях:Косенко Світлана Юріївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Косенко С..pdf608,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.