DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3963
Назва: НАСЛІДКИ МОЖЛИВОЇ АВАРІЇ НА ЗАПОРІЗЬКІЙ АЕС
Автори: Сакун М.
Теми: Запорізька АЕС, можлива аварія, наслідки
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Сакун М. Наслідки можливої аварії на Запорізькій АЕС. Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 07-09 липня 2023 р.) / ОДАУ, Факультет геодезії, землеустрою та агроінженерії. Одеса, 2023. С. 114-117.
Короткий огляд (реферат): Керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов повідомив про те, що Росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичного акту з викидом радіації (1). Вони все підготували для цього. На жаль, радіація не знає державних кордонів, і те, по кому вона вдарить, визначається лише напрямком вітру. В Україні та в усьому світі після теракту на Каховській ГЕС заговорили, що росіянам нічого не коштує здійснити підрив і на Запорізькій АЕС, найбільшій атомній електростанції в Європі. Багато хто побоюється, що таким чином Росія хоче влаштувати в Україні "другий Чорнобиль", якщо не гірше.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3963
Розташовується у зібраннях:Сакун Микола Миколайович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сакун М..pdf690,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.