DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3955
Назва: РОЛЬ ТОПОГРАФІЇ В ВОЄННІЙ СПРАВІ: АНАЛІЗ ТА ПЕРСПЕКТИВИ
Автори: Скачко В., Леонідова І.
Теми: топографія, воєнна справа, перспективи
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Скачко В., Леонідова І. Роль топографії в воєнній справі: аналіз та перспективи. Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 07-09 липня 2023 р.) / ОДАУ, Факультет геодезії, землеустрою та агроінженерії. Одеса, 2023. С. 31-32.
Короткий огляд (реферат): Топографія є наукою, що вивчає методи та принципи зображення земної поверхні на карті або плані. У контексті військової справи, топографія забезпечує детальний аналіз місцевості та надає необхідну інформацію для ефективного планування та виконання військових операцій. Перед початком військових операцій необхідно провести ретельний аналіз особливостей території, таких як рельєф, дорожня мережа, гідрографія та інші фактори, які можуть впливати на хід воєнних дій. Наведені дані надають військовим необхідне розуміння території, є основою для створення докладних військових карт, дозволяють визначити оптимальні місця розташування важливих об'єктів та обрати найефективніші маршрути руху. Саме вміле використання місцевості відіграє важливу роль у забезпеченні військової стратегії та плануванні військових дій, допомагаючи знизити ризики та забезпечити успіх у виконанні військових місій.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3955
Розташовується у зібраннях:Леонідова (Свідерська) Ірина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Леонідова І..pdf436,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.