DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3953
Назва: ГЕОГРАФІЧНІ ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ ЯК ПРОСТОРОВИЙ БАЗИС ДОСЯГНЕННЯ ЦІЛЕЙ СТАЛОГО РОЗВИТКУ
Автори: Булишева Д., Панасюк О., Смоленська Л., Варфоломеєва О.
Теми: географічні інформаційні системи, просторовий базис, сталий розвиток
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Булишева Д., Панасюк О., Смоленська Л., Варфоломеєва О. Географічні інформаційні системи як просторовий базис досягнення цілей сталого розвитку. Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 07-09 липня 2023 р.) / ОДАУ, Факультет геодезії, землеустрою та агроінженерії. Одеса, 2023. С. 24-28.
Короткий огляд (реферат): Досягнення Цілей розвитку тисячоліття з 2000 року стало спільним завданням країн світу, що було схвалено 189 країнами на Саміті тисячоліття ООН, вони стали всеосяжною структурою базових цінностей, принципів і ключових рушійних сил до 2015 року. 2015 року на Саміті ООН зі сталого розвитку у Нью-Йорку були затверджені нові цілі розвитку. Україна, як і інші країни-члени ООН, приєдналася до спільного глобального курсу сталого розвитку. Цілі сталого розвитку (ЦСР) є глобальним закликом до спільних та відокремлених національних дій кожної держави, спрямований на подолання бідності, охорону навколишнього середовища та упередження ризиків зміни клімату на Землі та досягнення цілі миру і процвітання на Землі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3953
Розташовується у зібраннях:Булишева Дар’я Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Булишева Д..pdf957,82 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.