DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3952
Назва: МОНІТОРИНГ СТАНУ ПУНКТІВ ГЕОДЕЗИЧНОЇ МЕРЕЖІ МІСТА ОДЕСА
Автори: Леонідова І., Варфоломеєва О.
Теми: моніторинг стану, пункти геодезичної мережі, Одеса
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Леонідова І., Варфоломеєва О. Моніторинг стану пунктів геодезичної мережі міста Одеса. Сучасні тенденції розвитку геодезії, землеустрою та природокористування: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 07-09 липня 2023 р.)/ ОДАУ, Факультет геодезії, землеустрою та агроінженерії. Одеса, 2023. С. 13-15.
Короткий огляд (реферат): Державна геодезична мережа (ДГМ) є носієм координатної основи і висот України та виступає геодезичним каркасом для всіх видів топографо-геодезичних робіт. Наявність та належний фізичний стан геодезичних пунктів дуже важливий для безперервного і якісного виконання робіт, пов’язаних із геодезичною мережею. Для забезпечення оптимального функціонування геодезичної основи необхідний постійний моніторинг її стану. Однак на території України за роки незалежності дослідження стану геодезичних пунктів було фрагментарним та безсистемним. Стан значної кількості пунктів ДГМ бажає бути кращим, оскільки в результаті господарської діяльності на багатьох геодезичних пунктах зовнішні знаки взагалі втрачені.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3952
Розташовується у зібраннях:Леонідова (Свідерська) Ірина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Леонідова І..pdf507,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.