DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3951
Назва: ПРОДУКТИВНІСТЬ СВИНЕЙ ПОРОДИ П’ЄТРЕН ЗА ВИКОРИСТАННЯ РІЗНИХ МЕТОДІВ РОЗВЕДЕННЯ В УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ
Автори: Тацій О. В.
Теми: відтворювальна здатність, скоростиглість, м’ясність, свині
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК: 636.4.082 Тацій О. В. Продуктивність свиней породи п’єтрен за використання різних методів розведення в умовах сьогодення. М’ясні генотипи свиней: сьогодення та перспективи: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. науково-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 2 вересня 2021 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2021. С. 33-35.
Короткий огляд (реферат): В цілому п’єтрени сьогодні набувають певного поширення в світі та в Україні, зокрема, оскільки порода має перспективу при створенні сучасних синтетичних ліній свиней та у відносно широкому її використанні у системі гібридизації. Звідси, комплексна оцінка свиней породи п’єтрен в умовах України на сучасному етапі розвитку генотипу завезеного із Франції у 2009 році, що стало предметом наших досліджень, є актуальною задачею сьогодення. Мета роботи полягала у вивченні відтворювальної здатності свиноматок, відгодівельних та м’ясних ознак продуктивності молодняку свиней породи п’єтрен за різних методів розведення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3951
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тацій.pdf560,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.