DSpace logo
Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3950
Title: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ М’ЯСНИХ ПОРІД СВИНЕЙ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАРУБІЖНОГО ПОХОДЖЕННЯ В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ
Authors: Сусол Р. Л., Антонік І. І., Ткаченко І. Є.
Keywords: сучасний стан, генофонд свиней, Одеська область
Issue Date: 2021
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: УДК 636.4.082 Сусол Р. Л., Антонік І. І., Ткаченко І. Є. Сучасний стан та перспективи розвитку м’ясних порід свиней вітчизняного та зарубіжного походження в Одеській області. М’ясні генотипи свиней: сьогодення та перспективи: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. науково-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 2 вересня 2021 р.) / ОДАУ. Навчально-науковий інститут біотехнологій та аквакультури. Одеса, 2021. С. 32-33.
Abstract: Сучасне свинарство переживає певні труднощі, що обумовлено з одного боку існуючою загрозою розповсюдження вірусу африканської чуми свиней, а з іншого нестабільною економічною ситуацією – зокрема ціновою політикою. Крім того, переробні підприємства потребують м’ясну сировину, а не всі вітчизняні підприємства матеріально здатні застосовувати інтенсивні технології виробництва продукції, що забезпечують високі потреби сучасних м’ясних генотипів. Всі ці моменти впливають на племінний генофонд свиней України та Одеської області зокрема.
URI: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3950
Appears in Collections:Сусол Руслан Леонідович

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сусол Р..pdf362,17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.