DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3946
Назва: Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: збірник матеріалів
Теми: проблеми, перспективи розвитку, економіка, світові та національні аспекти: конференція
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 339.09 Проблеми та перспективи розвитку економіки: світові та національні аспекти: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. ( м. Одеса, 18 листопада 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. 420 с.
Короткий огляд (реферат): У збірнику розглянуто проблеми розвитку економіки України, обґрунтовані теоретичні, методичні та прикладні засади розвитку економічних відносин в аграрній сфері, визначені пріоритети та запропоновані напрями розв’язання актуальних проблем розвитку галузі з урахуванням національного і зарубіжного досвіду. Надано рекомендації з удосконалення бухгалтерського обліку, аудиту, менеджменту, управління маркетинговою та логістичною діяльністю підприємств, організації виробництва та впровадження сучасних технологій, розвитку персоналу та стимулювання праці. Розраховано на науковців, спеціалістів підприємств аграрного сектора, викладачів, аспірантів, студентів закладів вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3946
Розташовується у зібраннях:ЗБІРНИКИ НАУКОВИХ ПРАЦЬ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Zbirnyk-20222-4524.pdf2,94 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.