DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3928
Назва: EQUIPMENT FOR CRUSHING COBS, GRAIN-COB MIXTURE AND CORN COBS
Інші назви: УСТАТКУВАННЯ ДЛЯ ЗДРІБНЮВАННЯ СТРИЖНІВ, ЗЕРНО-СТРИЖНЕВОЇ СУМІШІ Й КАЧАНІВ КУКУРУДЗИ
Автори: Uminskyi S., Moskalyuk А., Lebedev B., Dmitrieva S.
Уминський С., Москалюк А., Лебедев Б., Дмитрієва С.
Теми: rod, grinding, combined fodder, pellet, productivity
стрижень, подрібнення, комбікорм, гранула, продуктивність
Дата публікації: 2023
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: UDC 631.363.2:633.15 Uminskyi S., Moskalyuk А., Lebedev B., Dmitrieva S. Equipment for crushing cobs, grain-cob mixture and corn cobs. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2023. Issue107. Р. 84-87.
Короткий огляд (реферат): Solving the tasks of improving the grinding process based on the use of new equipment that meets the principle of zero-waste technology acquires practical significance and is relevant for feed production. When substantiating the principle of action and operating conditions of a disk shredder, it is necessary to take into account the mutual influence of many structural, kinematic and loading parameters, taking into account the physical and mechanical properties of the processed material.
Опис: Вирішення завдань удосконалювання процесу здрібнювання їх на основі застосування нового обладнання, що задовольняє принципу безвідхідної технології здобуває практичну значність і є актуальним для виробництва кормів. При обґрунтуванні принципу дії й умов роботи дискового подрібнювача необхідно враховувати взаємний вплив багатьох конструктивних, кінематичних і навантажувальних параметрів з урахуванням фізико-механічних властивостей оброблюваного матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): DOI 10.37000/abbsl.2023.107.12
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3928
Розташовується у зібраннях:Уминський Сергій Михайлович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
14.pdf562,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.