DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3920
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorСавчук Д. П.-
dc.date.accessioned2023-08-14T11:29:04Z-
dc.date.available2023-08-14T11:29:04Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК 634.7 631.5 Савчук Д. П. Розробка технології вирощування ремонтантної малини в умовах півночі Одеської області. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р.) / МНАУ. Миколаїв, 2023. С. 65-67.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3920-
dc.description.abstractЯгідництво на сьогоднішній день один із перспективних напрямків у садівництві. Ягідні культури дають нам цінні продукти харчування, які багаті на цукри, органічні кислоти, мінеральні солі, вітаміни, дубильні та ароматичні речовини. Основний напрям використання ягід – це споживання їх у свіжому вигляді, а також невеликий відсоток продукції йде на переробку (варення, наливки, соки, вина та ін.). Окрім того, ягідні культури мають цінні лікувальні та господарсько-біологічні властивості: скороплідність – рано вступають у плодоношення, перші врожаї можна отримати на другий рік після садіння; щорічно дають високі врожаї – при застосуванні інтенсивних технологій; дозрівають рано – коли ще не має врожаю інших плодових культур; дуже пластичні – пристосовані добре до різних ґрунтово-кліматичних умов; доволі легко та швидко розмножуються вегетативним способом.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherМиколаївський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологія вирощування, ремонтантна малина, північ Одеської областіuk_UA
dc.titleРОЗРОБКА ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ РЕМОНТАНТНОЇ МАЛИНИ В УМОВАХ ПІВНОЧІ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Савчук Д..pdf552,24 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.