DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3919
Назва: ЗАСТОСУВАННЯ КОРЕНЕВОГО ПІДЖИВЛЕННЯ З ПОЛИВОМ ПРИ ВИРОЩУВАННІ РОЗСАДИ СУНИЦІ ГІБРИДУ SORAYA F1
Автори: Балан Г. О., Мельниченко А. Ю.
Теми: кореневе підживлення, полив, вирощування розсади, суниця, гібрид Soraya F1
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 634.7:631.8 Балан Г. О., Мельниченко А. Ю. Застосування кореневого підживлення з поливом при вирощуванні розсади суниці гібриду Soraya F1. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції : мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Миколаїв, 15-16 березня 2023 р.) / МНАУ. Миколаїв, 2023. С. 59-62.
Короткий огляд (реферат): Ягоди суниці використовувалися в їжу з найдавніших часів, і завдяки незрівнянному аромату і чудовому смаку є одними з найулюбленіших десертних ягід. Потреба ринку в суниці задовольняється слабко, хоча кожній людині необхідно вживати на рік не менше 2кг суниці. Постійний та високий попит населення на свіжі ягоди та продукти переробки обумовлюється їх високими смаковими якостями. Суниця дуже пластична, її можна вирощувати у різноманітних ґрунтово-кліматичних умовах. Вона добре зимує під сніговим покривом і тому може давати хороші врожаї у північних районах, ніж більшість культурних ягідних рослин. З розвитком захищеного ґрунту з'явилася реальна можливість отримання ягід взимку та навесні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3919
Розташовується у зібраннях:Балан Галина Олександрівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Балан Г.О..pdf708,61 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.