DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3915
Назва: РОЗВИТОК СУБ'ЄКТІВ АГРАРНОГО СЕКТОРУ В КОНТЕКСТІ ЗМІЦНЕННЯ ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ
Автори: Шабатура Т. С.
Теми: суб'єкти аграрного сектору, зміцнення продовольчої безпеки України, фермерські господарства
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 338.431: 338.439.6 Шабатура Т. С. Розвиток суб'єктів аграрного сектору в контексті зміцнення продовольчої безпеки України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 644-647.
Короткий огляд (реферат): Сьогодні Україна все більше приймає участь в інтеграційних процесах, що відбивається на підвищенні значення аграрного сектору, як стратегічно важливої галузі національної економіки, що зумовлене його місцем в системі виробничих відносин та потужністю експортного потенціалу. Разом з цим, саме суб’єкти аграрного сектору виявилися найбільш уразливими до наслідків дії повномасштабної агресії Росії проти України, що насамперед негативно позначається на продовольчій безпеці як держави, так і країн світу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3915
Розташовується у зібраннях:Шабатура Тетяна Сергіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шабатура Т..pdf748,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.