DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3912
Назва: ОРГАНІЧНЕ ВИРОБНИЦТВО ЯК СКЛАДОВА АГРАРНОГО БІЗНЕСУ В УКРАЇНІ
Автори: Лівінський А. І., Найда А. В.
Теми: органічне виробництво, аграрний бізнес, Україна, експортний потенціал
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 351:37.014.5:378–045.32 Лівінський А. І., Найда А. В. Органічне виробництво як складова аграрного бізнесу в Україні. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 610-614.
Короткий огляд (реферат): Вже більше двох десятиліть світовий ринок органічної сільськогосподарської продукції динамічно розвивається, а органічні продукти харчування стають реальною альтернативою споживанню традиційних продуктів. В сучасній світовій економіці органічне виробництво сільськогосподарської продукції є перспективним направленням бізнесу в аграрній сфері. Високий рівень попиту на органічну продукцію, який спостерігається у Європейському Союзі, в Сполучних Штатах Америки та в інших країнах світу відкриває перед українськими сільськогосподарськими товаровиробниками додаткові можливості для експорту. Враховуючи те, що попит на органічну продукцію щорічно зростає, українські аграрії мають реальні перспективи для подальшого зміцнення експортного потенціалу в цій сфері бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3912
Розташовується у зібраннях:Лівінський Анатолій Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лівінський, Найда.pdf897,22 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.