DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3908
Назва: ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ НЕРЕЗИДЕНТІВ У СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ, ЩО ЗАЙМАЮТЬСЯ АГРАРНИМ БІЗНЕСОМ В УКРАЇНІ
Автори: Губіна Г. Л.
Теми: працевлаштування, нерезиденти, суб’єкти господарювання, аграрний бізнес, Україна
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 349.22 Губіна Г. Л. Працевлаштування нерезидентів у суб’єктів господарювання, що займаються аграрним бізнесом в Україні. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 585-589.
Короткий огляд (реферат): Термін «нерезидент» є притаманним податковому законодавству України та Республіці Польщі, бо це впливає на рівень доходу, що підлягає оподаткуванню, та рівень податкового навантаження. В трудовому праві цих двох держав застосовується термін «іноземець». Проте, між двома зазначеними термінами існує певний юридичний зв'язок, а також відстежується різне бачення законодавця, що міститься в них. Так, в українському законодавстві «нерезидент - це фізична особа (надалі – ФО), яка не є резидентом України… ФО - резидент - це фізична особа, яка має місце проживання в Україні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3908
Розташовується у зібраннях:Губіна Ганна Леонідівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Губіна Г. Л..pdf983,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.