DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3904
Назва: СУЧАСНІ СВІТОВІ ТЕНДЕНЦІЇ У АГРОТЕХНОЛОГІЯХ
Автори: Щербаков В. Я., Зорунько В. І.
Теми: сучасні світові тенденції, агротехнології, підвищення матеріально-технічного забезпечення
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК:63.001.76 Щербаков В. Я., Зорунько В. І. Сучасні світові тенденції у агротехнологіях. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 553-555.
Короткий огляд (реферат): Агротехнологія – це динамічно існуюча завжди категорія, що змінюється поступово під впливом досить великої кількості факторів: зміна організації виробництва сільськогосподарської продукції, рівень його матеріально- технічного забезпечення, поява та впровадження у виробництво не тільки принципово нових сортотипів, а і нових культур, трансформація світового попиту на аграрну продукцію у зв’язку із кліматичними змінами, Цікаво те, що не залежно від аграрної науки, яка у переважній більшості випадків не встигає ці чинники сьогодні регулюють технологічні параметри, Виходячи із наведеного вище, якщо сьогодні виділити головний із перелічених чинників, то все ж таки це є рівень матеріально-технічного забезпечення.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3904
Розташовується у зібраннях:Щербаков Віктор Якович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Щербаков, Зорунько.pdf586,6 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.