DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ПРОЯВУ ПРОЦЕСІВ ВОДНОЇ ЕРОЗІЇ НА ТЕРИТОРІЇ СЕЛА ПЕРШОТРАВНЕВЕ ВИЗИРСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ГРОМАДИ
Автори: Губиліт М. І., Леонідова І. В.
Теми: водна ерозія, ґрунти, лісомеліоративні заходи, ноу-тілл
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 631.6.02(477.74) Губиліт М. І., Леонідова І. В. Особливості прояву процесів водної ерозії на території села Першотравневе Визирської сільської громади. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 362-365.
Короткий огляд (реферат): Проблема ерозії ґрунтів на загальному фоні зростаючої загрози глобальної екологічної кризи в останні десятиріччя займає провідне місце в світі. Важливість її визначається тим, що не можна зберегти рослинний покрив, тваринний світ, чисту воду і повітря без збереження родючості ґрунтового покриву, що унеможливлює нормальне функціонування біосфери та екологічного благополуччя людей. Проведено аналіз розвитку процесів водної ерозії в селі Першотравневе Визирської сільської громади. Виявлено наслідки та основні причини глибинної та площинної ерозії. Розкрито основні протиерозійні заходи, які використовуються на даній території.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3876
Розташовується у зібраннях:Леонідова (Свідерська) Ірина Вікторівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Губиліт, Леонідова.pdf640,18 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.