DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3872
Назва: ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТВОРЕННЯ ТА ВИКОРИСТАННЯ ГЕОГРАФІЧНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ СИСТЕМ ДЛЯ СТАЛОГО ЗЕМЛЕУСТРОЮ
Автори: Булишева Д. В., Толкаченко С. В., Пислиця В. О., Шаповал А. В.
Теми: програмне забезпечення, географічні інформаційні системи, сталий землеустрій
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 91:681.518:332.3:004.4 Булишева Д. В., Толкаченко С. В., Пислиця В. О., Шаповал А. В. Програмне забезпечення створення та використання географічних інформаційних систем для сталого землеустрою. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 331-334.
Короткий огляд (реферат): Геоінформаційна система (ГІС) та програмне забезпечення для її створення призначені для аналізу, відображення, керування, зберігання та отримання всіх видів просторових і географічних даних, а також додаткової інформації про об’єкти, яка пов’язана з їх територіальним розташуванням. Система дозволяє створювати карти та графіки геопросторової інформації для представлення та аналізу. Це робить її корисним додатком для візуалізації просторових даних і створення інструментів для підтримки прийняття рішень. Метою дослідження стало визначення видів програмного забезпечення зі створення ГІС, їх переваг та недоліків для потреб землеустрою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3872
Розташовується у зібраннях:Булишева Дар’я Володимирівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Булишева Д. В. та ін..pdf637,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.