DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3864
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМокан В. О.-
dc.date.accessioned2023-08-08T10:51:01Z-
dc.date.available2023-08-08T10:51:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationУДК 636.085.55.4 Мокан В. О. Оптимізація технологічної лінії виготовлення пластівців з зменшенням енерговитрат на виробництво продукції. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 293-295.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3864-
dc.description.abstractВівсо це джерело живильних речовин яка засвоюється організмом людини та сприяє насиченню мікроелементами та вітамінами. На теперішній час є необхідність збільшення обсягів та вдосконалювання технології його переробки. Є необхідність збільшення коефіцієнту корисного використання зерна, з метою підвищення споживчих властивостей продукції для потреб сучасного ринку. Таку продукцію, яка коштовна за хімічним складом та яка не дає додаткової клейковини при виробництві можуть додавати до пшеничного борошна. В результаті отримання суміші можуть бути виготовленні пластівці які можуть використовуватись як додатковий компонент при виготовленні продуктів харчування людини, та наповнення компонентів комбікормів для тварин.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвівсо, сировина, обробка, установка, удосконаленняuk_UA
dc.titleОПТИМІЗАЦІЯ ТЕХНОЛОГІЧНОЇ ЛІНІЇ ВИГОТОВЛЕННЯ ПЛАСТІВЦІВ З ЗМЕНШЕННЯМ ЕНЕРГОВИТРАТ НА ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ СТАТТІ РІЗНИХ АВТОРІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мокан В..pdf409,78 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.