DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3837
Назва: ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ КОМП’ЮТЕРНОЇ ТОМОГРАФІЇ ЗА ЗЛОЯКІСНИХ ПУХЛИН МОЛОЧНОЇ ЗАЛОЗИ У КОТІВ
Автори: Телятніков К. А., Телятніков А. В.
Теми: метод комп’ютерної томографії, злоякісні пухлини молочної залози, коти
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 636.8.09:618.19-006:616-073.7 Телятніков К. А., Телятніков А. В. Особливості використання методу комп’ютерної томографії за злоякісних пухлин молочної залози у котів. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 151-154.
Короткий огляд (реферат): Сучасні тенденції розвитку ветеринарної хірургії дрібних домашніх тварин вимагають від ветеринарного лікаря засвоєння новітніх технологій діагностики різноманітних патологій, переосмислення методів і засобів лікування хірургічно хворих тварин. Одним із актуальних питань ветеринарної хірургії залишається онкопатологія, у тому числі і пухлини молочної залози у домашніх котів. Ці захворювання представляють морально-психологічну проблему як власнику тварини так і певні виклики ветеринарному лікарю у визначенні подальшого лікування вищезазначеної патології, оскільки різко погіршується якість життя та з’являється реальна загроза загибелі тварини. Метою досліджень було вивчити перспективи використання методу комп’ютерної томографії для постановки своєчасного діагнозу та вибору оптимальної методики лікування за пухлини молочної залози у котів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3837
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Телятніков К. А., Телятніков А. В..pdf697,37 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.