DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3836
Назва: МОНІТОРИНГ АМФІБІЙ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ В ЕКОЛОГІЧНИХ УМОВАХ СЬОГОДЕННЯ
Автори: Слюсаренко Б.Р., Закаціоло Ю.Ю., Коренєва Ж.Б.
Теми: моніторинг, амфібії, екологічні умови, Одеський регіон
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 567.8 Слюсаренко Б.Р., Закаціоло Ю.Ю., Коренєва Ж.Б. Моніторинг амфібій Одеського регіону в екологічних умовах сьогодення. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 143-146.
Короткий огляд (реферат): Одеський регіон знаходиться на південному заході України та багатий на унікальні природні комплекси, водні та болотяні угіддя. Регіон має високий біосферний потенціал, а більшість таких угідь є унікальними по біорізноманіттю. Такі території є притулком і для значної кількості рідкісних тварин, які занесено до Червоної книги України та Міжнародних Червоних списків, яких необхідно вивчати та проводити моніторингові дослідження. Фауна амфібій України нараховує 20 видів, що складає до 60% від загальної кількості видів. Для життя амфібіям потрібне завжди чисте водне середовище, а головне, для розвитку ікри та пуголовок, оптимальні температури зовнішнього середовища. Мета роботи: вивчення видового різноманіття амфібій в Одеському регіоні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3836
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коренєва Ж. та ін..pdf700,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.