DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3827
Назва: ДОСЛІДЖЕННЯ ФІЗІОЛОГІЧНИХ ОСНОВ ПІДВИЩЕННЯ МОЛОЧНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ВРХ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ГУМАТІВ
Автори: Мартинова О. Б., Бутковська А. М.
Теми: дослідження, фізіологічні основи, підвищення молочної продуктивності, ВРХ, застосування гуматів
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: Мартинова О. Б., Бутковська А. М. Дослідження фізіологічних основ підвищення молочної продуктивності ВРХ при застосуванні гуматів. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 102-106.
Короткий огляд (реферат): Однією з основних задач сучасності, яку ставить перед собою держава, є поліпшення якості життя громадян країни. Розвинуте сільське господарство, використання передових технологій в тваринництві, особливо в галузі молочного скотарства, отримання високоякісних продуктів є запорукою здоров’я нації. Це доводить актуальність вибраної теми. Відомо, що продуктивність залежить від багатьох факторів: вид тварин, порода, вік, спадковість, умови годівлі і утримання. Для поліпшення стада використовують такі методи як підбір і відбір. Для великої рогатої худоби відбір проводять за показниками молочної продуктивності і жирномолочності. В даному дослідженні була поставлена мета проаналізувати, який вплив оказує додавання гуматів в якості кормової добавки до звичайного раціону ВРХ молочного напрямку продуктивності на підвищення якості і кількості молока. Було доведено, що в якості кормової добавки гумати абсолютно безпечні на відміну від інших видів кормових добавок.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3827
Розташовується у зібраннях:Мартинова Олена Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мартинова О..pdf762,86 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.