DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3817
Назва: АНАЛІЗ ЗАХВОРЮВАННОСТІ РИБИ У ВОДОЙМАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Автори: Бродовська К. В., Радіюк В. Р., Коренєва Ж. Б., Роша Л. Г.
Теми: аналіз захворюванності, риба, водойми півдня України
Дата публікації: 2022
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 639.3.09 Бродовська К. В., Радіюк В. Р., Коренєва Ж. Б., Роша Л. Г. Аналіз захворюванності риби у водоймах півдня України. Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: мат-ли II Міжнар. наук.-практ. конф. наук.-педагог. працівників та молодих науковців (Одеса, 08-09 грудня 2022 р.) / ОДАУ. Одеса, 2022. С. 31-33.
Короткий огляд (реферат): Риба є одним з необхідних продуктів в раціоні людини. За хімічним складом м'ясо риби містить велику кількість корисних речовин: білки, жири і омега-3, вітамінів (водорозчинних - В6, В12 , РР і жиророзчинних А, Е, D) та мінералів (йоду, фосфору, магнію). За даними фахівців, отримати якісну рибну сировину можливо тільки від здорової риби і за їх даними захворюваність риби значно підвищилась, що має зв'язок діяльністю людини, яка змінює водне середовище. Мета роботи – проведення аналізу захворюваності риби в умовах водойм Миколаївської області.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3817
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коренєва Ж..pdf491 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.