DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3795
Назва: ДИНАМІКА ПОСІВНИХ ЯКОСТЕЙ НАСІННЯ ТРИТИКАЛЕ В ПЕРІОД ЙОГО ФОРМУВАННЯ ТА ПІСЛЯЗБИРАЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ
Автори: Романов В. С., Волянський О. М., Зорунько В. І.
Теми: динаміка посівних якостей, насіння тритикале, післязбиральне зберігання
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеська державна сільськогосподарська дослідна станція ІВПіМ НААН
Бібліографічний опис: Романов В. С., Волянський О. М., Зорунько В. І. Динаміка посівних якостей насіння тритикале в період його формування та післязбирального зберігання. Органічне землеробство – розумний підхід до стабільних врожаїв: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф.(м. Одеса, 22 квітня 2021 р.). Хлібодарське, 2021. С. 54-56.
Короткий огляд (реферат): Оцінку енергії проростання та лабораторної схожості зібраного насіння по різних варіантах досліду у динаміці його зберігання нас спонукало те, що за першим аналізом після збирання насіння ( 15. 07.20 р.) посівні його якості не відповідали вимогам Державного стандарту України (ДСТУ 2240-93) на посівні і сортові якості насіння тритикале. За вимогами цього стандарту гранична норма, що до схожості насіння для категорій ОН (оригінальне насіння) – Добазове насіння, ЕН (елітне насіння – Базове насіння, РН1-3 (репродукційне насіння) – м. б . Сертифіковане насіння, - становить 90%. Насіння зібране з різних варіантів досліду за показником – «схожість», не досягало цього рівня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3795
Розташовується у зібраннях:Зорунько Віктор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Зорунько В..pdf356,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.