DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3793
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСічкар В.І., Волкова Н.Е., Кривенко А.І.-
dc.date.accessioned2023-08-04T08:29:55Z-
dc.date.available2023-08-04T08:29:55Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСічкар В.І., Волкова Н.Е., Кривенко А.І. Підвищення толерантності сільськогосподарських культур до посухи: трансгенні сорти пшениці та сої, що містять ген транскрипційного фактора HaHB4 соняшнику. Органічне землеробство – розумний підхід до стабільних врожаїв: мат-ли Міжнар. наук.-практ. конф.(м. Одеса, 22 квітня 2021 р.). Хлібодарське, 2021. С. 5-6.uk_UA
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3793-
dc.description.abstractПроблема очікуваного збільшення попиту на продовольство до 2050 року не може бути вирішена необхідним збільшенням врожайності основних зернових культур (пшениця, кукурудза, рис, соя), навіть враховуючи досягнення в біоінженерному поліпшенні фотосинтезу. Крім того, для цих сільськогосподарських культур прогнозують втрати врожаю зерна на 8–43 % відносно сучасних урожаїв, оскільки зміна клімату призводить до збільшення температури та частоти екстремальних подій, таких як посуха. Дефіцит води різної тривалості та інтенсивності є основною детермінантою втрати врожаю зерна. Отже, актуальним є підвищення толерантності сільськогосподарських культур до такого абіотичного стресу, як дефіцит води.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеська державна сільськогосподарська дослідна станція ІВПіМ НААНuk_UA
dc.subjectтолерантність до посухи, сільськогосподарські культури, трансгенні сорти, пшениця, соя, соняшникuk_UA
dc.titleПІДВИЩЕННЯ ТОЛЕРАНТНОСТІ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ДО ПОСУХИ: ТРАНСГЕННІ СОРТИ ПШЕНИЦІ ТА СОЇ, ЩО МІСТЯТЬ ГЕН ТРАНСКРИПЦІЙНОГО ФАКТОРА HAHB4 СОНЯШНИКУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кривенко Анна Іванівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кривенко.pdf246,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.