DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3781
Назва: ОХОРОНА ПРАЦІ В ГАЛУЗЯХ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА. НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИЙ КОМПЛЕКС
Автори: Сакун М.М., Москалюк І.В., Атрашкова О.О. Яковенко А.М.
Теми: охорона праці, галузі сільського господарства, навчально-методичний комплекс
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 631: 331.45(075.8) Сакун М.М., Москалюк І.В., Атрашкова О.О. Яковенко А.М. Охорона праці в галузях сільського господарства: навч.-метод. комплекс: навч. посібн. для підготовки спеціалістів ступеня «магістр» для всіх напрямків підготовки / за ред. Сакуна М.М. Одеса: ВМВ, 2018. 458 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику розглянута система управління охороною праці на всіх рівнях, проводиться аналіз умов праці за показниками шкідливості та небезпечності факторів виробничого середовища, важкості та напруженості трудового процесу в усіх галузях АПК, при використанні комп’ютерів та оргтехніки, викладені вимоги безпеки для всіх робіт і технологічних процесів в АПК, вимоги пожежної безпеки, методичні вказівки до практичних занять, рекомендації студентам щодо підготовки до практичних занять, тести з відповідями, що допоможе майбутнім фахівцям у повному обсязі вирішувати питання безпеки та охорони праці. Для студентів і викладачів вищих навчальних закладів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3781
Розташовується у зібраннях:ПІДРУЧНИКИ, НАВЧАЛЬНІ ПОСІБНИКИ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Посібник ОПГ-18 готовий.pdf3,42 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.