DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3772
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрасніков С., Коренєва Ж., Рудь В., Тарасенко Л.-
dc.contributor.authorKrasnikov S., Koreneva J., Rud V., Tarasenko L.-
dc.date.accessioned2023-06-22T13:25:34Z-
dc.date.available2023-06-22T13:25:34Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК: 619:614.31:579:637.52 Красніков С., Коренєва Ж., Рудь В., Тарасенко Л. Безпечність та якість маринованого м’яса «шашлик» ТОВ «М’ясторія». Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2023. Вип.106. С. 86-92.uk_UA
dc.identifier.uriDOI:10.37000/abbsl.2023.106.10-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3772-
dc.descriptionThe article presents the results of a sanitary and hygienic study of marinated semi-finished products (shish kebab) produced by Myastoria LLC. To maintain a high level of human health, high-quality and safe food products are essential. Particular attention is paid to the organoleptic, composition, nutritional value, and suitability of food products. But this is not enough, as sometimes the information on the label is not true. As a result, consumers suffer from acute and chronic diseases. Therefore, laboratory tests should be conducted to obtain clear data on the quality of the product.uk_UA
dc.description.abstractУ статті наведені результати санітарно-гігієнічного дослідження маринованих напівфабрикатів (шашлику), ТОВ «М'ясторія». Для підтримання високого рівня здоров’я людини необхідна якісна та безпечна харчова продукція. Особливу увагу приділяють органолептиці, складу, поживності, придатності харчових продуктів. Але цього недостатньо, оскільки іноді дані вказані на етикетці не відповідають дійсності. Внаслідок чого у споживачів виникають гострі та хронічні хвороби. Тому слід проводити лабораторні дослідження для отримання чітких даних про якість продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectшашлик, маринована м’ясна сировина, безпечність, якістьuk_UA
dc.subjectkebab, marinated meat raw materials, safety, qualityuk_UA
dc.titleБЕЗПЕЧНІСТЬ ТА ЯКІСТЬ МАРИНОВАНОГО М’ЯСА «ШАШЛИК» ТОВ «М’ЯСТОРІЯ»uk_UA
dc.title.alternativeSAFETY AND QUALITY OF MARINED MEAT "SHASHLIK" LLC "MYASTORIA"uk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Коренєва Жанна Борисівна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
12.pdf527,12 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.