DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3771
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГолубенко О., Тарасенко Л., Рудь В.-
dc.contributor.authorHolubenko O., Tarasenko L., Rud V.-
dc.date.accessioned2023-06-22T13:20:42Z-
dc.date.available2023-06-22T13:20:42Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationУДК: 639.32:619 Голубенко О., Тарасенко Л., Рудь В. Мікробіологічні показники м’яса риби Хаджибейського лиману. Аgrarian Bulletin of the Black Sea Littoral. 2023. Вип.106. С. 82-85.uk_UA
dc.identifier.uriDOI:10.37000/abbsl.2023.106.09-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3771-
dc.descriptionFish breeding plays an important role not only in maintaining the aquatic ecosystems of our country, but also an important component of a profitable industry. On the territory of Ukraine there are many reservoirs that contribute to the cultivation of high-quality fish products. According to the requirements of the current documents DSTU ISO 4833-2006, DSTU EN12824:2004, DSTU 30726-2002, DSTU 8446:2015 and DSTU ISO 11290-1:2003, samples of bull and carp meat, which were caught in the Khadzhibey estuary, corresponded to the current quality standards. Microbiological indicators of fish depend on the sanitary condition of the water body.uk_UA
dc.description.abstractРозведення риби відіграє важливу роль не тільки у підтримці водних екосистем нашої країни, а й важлива складова прибуткової галузі. На території України знаходиться багато водойм, котрі сприяють вирощуванню високоякісної рибної продукції. Згідно з вимогами чинних документів ДСТУ ISO 4833-2006, ДСТУ EN12824:2004, ДСТУ 30726-2002, ДСТУ 8446:2015 та ДСТУ ISO 11290-1:2003 проби м’яса бичка та коропа, який було виловлено у Хаджибейському лимані, відповідали чинним стандартам якості. Мікробіологічні показники риби залежать від санітарного стану водного об’єкту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectбичкові риби, короп, Хаджибейський лиман, дослідження, гельмінти, ветеринарно-санітарна оцінка, мікробіологічні показники, споживачuk_UA
dc.subjectbull fish, carp, Khadzhibey estuary, research, helminths, veterinary and sanitary assessment, microbiological indicators, consumeruk_UA
dc.titleМІКРОБІОЛОГІЧНІ ПОКАЗНИКИ М’ЯСА РИБИ ХАДЖИБЕЙСЬКОГО ЛИМАНУuk_UA
dc.title.alternativeMICROBIOLOGICAL INDICATORS OF FISH MEAT FROM THE KHADZHIBEY ESTUARYuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тарасенко Людмила Олексіївна

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
11.pdf510,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.