DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3754
Назва: ФЕНОЛОГІЧНІ СПОСТЕРЕЖЕННЯ ТА ФОРМУВАННЯ УРОЖАЙНОСТІ НУТУ ЗАЛЕЖНО ВІД СИСТЕМ ЖИВЛЕННЯ У ПІВДЕННОМУ СТЕПУ УКРАЇНИ
Автори: Чепурних В. М., Кривенко А. І., Коваленко Н. П., Орехівський В. Д.
Теми: фенологічні спостереження, формування урожайності нуту, системи живлення, Південний Степ України
Дата публікації: 2023
Видавництво: Науково-методичний центр ВФПО
Бібліографічний опис: УДК 581.54:635.657 (045) 6. Чепурних В. М., Кривенко А. І., Коваленко Н. П., Орехівський В. Д. Фенологічні спостереження та формування урожайності нуту залежно від систем живлення у Південному Степу України. Кліматичні зміни та сільське господарство. Виклики для аграрної науки та освіти : зб. мат-лів VІ Міжнар. наук.-практ. конф. 15 березня 2023 р. Київ : Науково-методичний центр ВФПО, 2023. С. 186-189.
Короткий огляд (реферат): У сучасних умовах господарювання, а також у зв’язку зі змінами клімату та через повномасштабне вторгнення рф в Україну аграріям доводиться витримувати значний економічний і енергетичний тиск на свою діяльність. Через ці негативні тенденції вони практично цілком відмовляються від вирощування зернобобових культур, що призводить до порушення науково обґрунтованих сівозмін та систем землеробства [1]. Водночас відбувається значне збільшення посівних площ ріпака і соняшнику. Крім того, використовують застарілу техніку, не дотримуються технологій вирощування сільськогосподарських культур, через що відбувається різке зниження рівня родючості ґрунтів та продуктивності сільськогосподарських земель.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3754
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чепурних В..pdf666,72 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.