DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3748
Назва: АГРОБІОЛОГІЧНІ ПЕРЕДУМОВИ ЕФЕКТИВНОГО ВИРОЩУВАННЯ ЛЬОНУ ОЛІЙНОГО
Автори: Рудік О.Л., Лотоцький О.В.
Теми: агробіологічні передумови, ефективне вирощування, льон олійний
Дата публікації: 2023
Видавництво: Миколаївський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 633.854.54 Рудік О.Л., Лотоцький О.В. Агробіологічні передумови ефективного вирощування льону олійного. Сучасні підходи до вирощування, переробки і зберігання плодоовочевої продукції: зб. мат-лів Міжнар. наук.-практ. конф. Миколаїв: МНАУ, 2023. С. 17-18.
Короткий огляд (реферат): Запровадження екологічних підходів до зонального розміщення культур у практиці аграрного виробництва є одним з базових принципів адаптивного землеробства. Побудова технології вирощування на основі таких підходів буде найбільш відповідним до конкретних агроекологічних умов, оскільки рослини, у відповідь на несприятливі коливання абіотичних факторів (посуха, екстремальні температури), реагують структурними та фізіологічними змінами, що відображається на їх продуктивності. Насамперед це актуально для недостатньо досліджених малопоширених, «нових» так званих нішевих культур, запроваджуючи які виробничники надіються досягти високої економічної результативності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3748
Розташовується у зібраннях:Рудік Олександр Леонідович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лотоцький.pdf376,14 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.