DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3744
Назва: ДОСЛІДЖЕННЯ СОРТІВ ЗИМУЮЧОГО ГОРОХУ ЗА РІЗНИМИ СТРОКАМИ ПОСІВУ В УМОВАХ ПІВДНЯ УКРАЇНИ
Автори: Соломонов Р. В., Орехівський В. Д., Кривенко А. І., Руденко В. А.
Теми: дослідження сортів, зимуючий горох, строки посіву, Південь України
Дата публікації: 2022
Видавництво: Аграрні інновації
Бібліографічний опис: УДК 635.656:631.52 Соломонов Р. В., Орехівський В. Д., Кривенко А. І., Руденко В. А. Дослідження сортів зимуючого гороху за різними строками посіву в умовах Півдня України. Аграрні інновації. 2022. №12. С. 70–76.
Короткий огляд (реферат): Горох вирощують у бага- тьох країнах світу, в основному у зоні помірного клімату. Для приготування харчових продуктів використовують його товарне насіння, і високобілковий компонент в ком- бікормовій промисловості. Агрономічна цінність куль- тури полягає в тому, що вона є відмінним попередником у сівозміні для більшості сільськогосподарських культур де завдяки азотфіксувальній здатності рослини с пові- тря може накопичити до 100 кг/га вільного азоту в діючій речовині на гектарі посіву. Частина азоту йде на фор- мування власної урожайності, а друга частина залиша- ється в ґрунті й засвоюється культурами, які йдуть за ним у сівозміні. Мета досліджень. Визначати вплив строків сівби на перези- мівлю, динаміку росту і розвитку рослин та продуктив- ність сортів зимуючого гороху НС Мороз та Ендуро за екстремальних умов Півдня України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): DOI https://doi.org/10.32848/agrar.innov.2022.12.11
http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3744
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руденко 3.pdf346,75 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.