DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3743
Назва: ГОРОХОВА АЛЬТЕРНАТИВА
Автори: Щербаков В.Я., Руденко В. А.
Теми: продуктивність гороху, виробництво гороху, потенціал культури, урожай гороху
Дата публікації: 2021
Видавництво: ОДСДС ІВПІМ НААН
Бібліографічний опис: Щербаков В.Я.,. Руденко В. А. Горохова альтернатива. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Органічне землеробство – розумний підхід до стабільних врожаїв». 22 квітня 2021 р., смт. Хлібодарське, ОДСДС ІВПІМ НААН. С. 10-15.
Короткий огляд (реферат): Горох — це одна з найпоширеніших бобових культур у світі. Особливо широко його використовують у країнах з помірним кліматом, де для нього існують найбільш сприятливі умови життя. Наприклад, північна Європа, де умови для вирощування сої не відповідають її біологічним потребам, в основному орієнтується на горох, який тут реалізує свій потенціал повною мірою. Рекордний урожай гороху одержано у 2017 р. у фермерському господарстві Tim Lamiman – 6,47 т/га (Великобританія). Привабливість гороху як зернобобової культури проявляється саме там, де потенціал культури можна реалізувати на рівні 5,0-5,5 т/га.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3743
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руденко 2.pdf606,63 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.