DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3741
Назва: ПРОДУКТИВНІСТЬ ЗЕРНОВОГО СОРГО ЗАЛЕЖНО ВІД ДОБРИВ І БІОПРЕПАРАТІВ В УМОВАХ ПІВДЕННОГО СТЕПУ УКРАЇНИ
Автори: Міхов С. С., Щербаков В. Я.
Теми: продуктивність, зернове сорго, добрива і біопрепарати, південний степ України
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеська державна сільськогосподарська дослідна станція
Бібліографічний опис: УДК 633.174:631.816.11 Міхов С. С., Щербаков В. Я. Продуктивність зернового сорго залежно від добрив і біопрепаратів в умовах південного степу України. Матеріали міжнародної науково-практичної конференції «Органічне землеробство – розумний підхід до стабільних врожаїв». 22 квітня 2021 р., смт. Хлібодарське, ОДСДС ІВПІМ НААН, С. 82-86.
Короткий огляд (реферат): Збільшення валового збору зерна, у тому числі фуражного, у досить складних агрокліматичних умовах, які спостерігаються останнім часом є стратегічним напрямом розвитку світового сільського господарства. Сорго зернове відноситься до основних продовольчих культур у світовому землеробстві. Його вирощують переважно в країнах з посушливим кліматом на площі близько 50 мільйонів гектарів. На Україні вирощують сорго на площі понад 60 тисяч гектарів, переважно на півдні, оскільки воно є досить стійким до посухи та спеки. Основна мета наших досліджень – це визначення впливу різних доз та комбінацій таких елементів живлення, як азот, фосфор, сірка та розглянути їх ефективність застосування в парі з біологічним препаратом «Lolita» на основі ґрунтових бактерій на продуктивність сорго зернового, проходження ростових процесів, якість основної продукції в умовах Південного Степу України. Дослід проводиться у короткоротаційній польовій сівозміні.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3741
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Міхов.pdf552,25 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.