DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3734
Назва: ПРОБЛЕМИ ВПРОВАДЖЕННЯ ОРГАНІЧНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ВИРОЩУВАННЯ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ КУЛЬТУР ЗА СИСТЕМИ«НУЛЬОВОГО» ОБРОБІТКУ ҐРУНТУ
Автори: Флакей В. В.
Теми: органічна технології вирощування, сільськогосподарські культури, система «нульового» обробітку ґрунту
organic farming, tillage, soybeans, weed control, biological protection
Дата публікації: 2021
Видавництво: Одеський державний аграрний університет
Бібліографічний опис: УДК 633:631.147:631.51(043.2) Флакей В. В. Проблеми впровадження органічної технології вирощування сільськогосподарських культур за системи «нульового» обробітку ґрунту. Аграрна наука: стан та перспективи розвитку: зб. тез І наук.-практ. конф. 26 березня 2021 р. Одеса: ОДАУ, 2021. С. 14-16.
Короткий огляд (реферат): Сучасний етап розвитку світового агропромислового комплексу має високий рівень розвитку в елементах догляду за ростом і розвитком культури, обробітку ґрунту, контролю всіх технологічних процесів в режимі онлайн та інших, які зменшують економічні витрати, скорочують час та ресурси на виконання роботи. Спостерігається розширення ринку агрохімії та засобів захисту рослин, які допомагають сучасному аграрію одержати максимальний врожай та економічний вихід від вирощування культур. Проте, даний розвиток агрономії на жаль не може забезпечити вирішення гострих проблем, що диктують нам зміни в кліматі та навколишньому середовищі, а й, подекуди, створюють нові проблеми, зв’язані із погіршенням фізико-хімічного стану ґрунту, резистентністю шкідників і збільшенням їх популяцій, забрудненням навколишнього середовища та негативним впливом на корисні організми.
Опис: The integration of organic technologies of cultivation with "zero" tillage systems is one of the best methods to overcome certain problems in agriculture, namely, preservation and restoration of soil fertility, weed control in agrophytocenoses, etc.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3734
Розташовується у зібраннях:*НАУКОВІ ПРАЦІ АСПІРАНТІВ*

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf591,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.