DSpace logo
Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3693
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorDudarev І., Uminsky S., Knaub L., Maslych N.-
dc.contributor.authorДударев І., Уминський С., Кнауб Л., Маслич Н.-
dc.date.accessioned2023-04-06T10:46:58Z-
dc.date.available2023-04-06T10:46:58Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationDudarev І., Uminsky S., Knaub L., Maslych N. Analysis of the nutritional properties of corn cobs for feed production. Аgrarian bulletin Black Sea littoral. 2022, Issue 104-105. Р. 115-118.uk_UA
dc.identifier.uriDOI: 10.37000/abbsl.2022.104.16-
dc.identifier.urihttp://lib.osau.edu.ua/jspui/handle/123456789/3693-
dc.descriptionУ теперішній час збагачення та поширення змісту раціонів кормів виглядає як актуальне завдання для виробників кормів, які забезпечують тваринництво необхідною для розвитку цього сектору АПК, якісною продукцією. Використання у складі кормів компонентів які без погіршення якісних показників готової продукції з одночасним здешевленням буде призводити для забезпечення кормовою базою на ринку споживання, що у свою чергу сприяє умовам при яких використання такої продукції становить можливим реалізацію програми підвищення продуктивності тваринницького сектору економіки. Одним з таких компонентів для наповнення кормів е використання стрижнів кукурудзи, які попередньо мають бути обробленні до певних розмірів, з врахуванням віку тварин, виробничого призначення та їх виду. У теперішній час впровадження перероблених стрижнів кукурудзи передбачає попередню підготовку сировини яка передбачає подрібнення цілого або попередньо здрібненого стрижня, їх консервація, яка передбачає реалізацію технологічно необхідних операцій з підготовки сировини, а також виготовлення суміші з зерна та подрібнених стрижнів, тоді необхідним є розуміння харчової значності компоненту виготовленого з стрижню кукурудзи.uk_UA
dc.description.abstractAt the present time, the enrichment and distribution of the content of fodder rations looks like an urgent task for fodder producers who provide livestock with quality products necessary for the development of this sector of the agro-industrial complex. The use of components in the composition of fodder that, without deterioration of the quality indicators of finished products with a simultaneous decrease in price, will lead to the provision of a fodder base on the consumption market, which in turn contributes to the conditions under which the use of such products makes possible the implementation of the program for increasing the productivity of livestock sector of the economy. One of these components for filling feed is the use of corn stalks, which must first be processed to certain sizes, taking into account the age of the animals, the production purpose and their species. Currently, the introduction of processed corn cobs involves the preliminary preparation of raw materials, which involves grinding the whole or pre-crushed cob, their conservation, which involves the implementation of technologically necessary operations for the preparation of raw materials, as well as the production of a mixture of grain and crushed cobs, then it is necessary to understand the nutritional value of the component made from the cob of corn.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherОдеський державний аграрний університетuk_UA
dc.subjectfodder, analysis, use, composition, cornuk_UA
dc.subjectкорм, аналіз, використання, склад, кукурудзаuk_UA
dc.titleANALYSIS OF THE NUTRITIONAL PROPERTIES OF CORN COBS FOR FEED PRODUCTIONuk_UA
dc.title.alternativeАНАЛІЗ ХАРЧОВИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ СТРИЖНІВ КУКУРУДЗИ ДЛЯ ВИРОБНИЦТВА КОРМІВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Дударев Ігор Іванович

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
18.pdf529,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.